BEZLEPKOVÝ ON-LINE KURZ

ANEB, JAK NA PEČENÍ S BEZLEPKOVÝM KVÁSKEM Z JEDNODRUHOVÝCH MOUK ❤️


  • Zjistili vám celiakii a vy teď nevíte, jak dál? 
  • Máte strach, že si už nikdy nebudete moc dopřát žádné dobré pečivo? 
  • To, co jste už ochutnal/a z obchodu je nejen drahé, ale ani vám nechutná?
  • Možná ani nejste celiatik, ale zajímáte se o zdravé stravování 


TAK TO JSTE TU SPRÁVNĚ, naučím vás péct takové dobroty, že i zbytek vaší rodiny si pochutná. Veškeré recepty "testuji" nejen na sobě, ale i na mých dětech, které, jak víte, jsou těmi nejpřísnějšími kritiky. 

Vy i vaše děti budou určitě také NADŠENÉ, až jim doma připravíte výborné loupáčky, rohlíky nebo knedlík, které jsou bez zbytečných chemických přísad :-)

Kurz má tři varianty, můžete si tedy vybrat tu, která vám nejvíce vyhovuje.



Pokud se bojíte, že je to na Vás moc složité, věřte mi, zvládnete to!!! Provedu Vás celým procesem, od péče o bezlepkový kvásek, až po výsledné upečené pečivo 🍞 🥐 🥨 🥖

Kurz je sestaven tak, aby i úplný začátečník v něm našel všechny důležité informace, které potřebuje. Nebudete je tedy muset dohledávat z jiných zdrojů. 

TERMÍN:

Od 8. 7. do 4. 8. 2024 v uzavřené Facebookové skupině.

Pro ty, kteří svůj kvásek ještě nemají, bude součástí kurzu i video-návod na jeho vypěstování. Nabízím ale i možnost, že vám kvásek pošlu, abyste neztráceli čas a mohli péct ihned s ostatními. 

❤️ PROČ VLASTNĚ PÉCT Z ŽIVÉHO BEZLEPKOVÉHO KVÁSKU?

Kváskové pečivo je mnohem stravitelnější a nezatíží tolik naše zažívání jako pečivo z droždí. Tělo lépe využije výživné látky a vitamíny z mouky, protože pečivo je procesem kvašení takzvaně "předchystané" a není pro naše tělo takovou zátěží jako běžné pečivo. Ba právě naopak, může být velkým přínosem a úlevou našemu zažívání. 


❤️ JAKÉ MOUKY BUDEME V KURZU POUŽÍVAT?

BUDME PRACOVAT S JEDNODRUHOVÝMI BEZLEPKOVÝMI MOUKAMI. Nebudeme používat běžné průmyslově zpracované směsi. Naučím vás, že to jde i bez nich. A věřte mi, že vám vaše tělo poděkuje.


❤️ BUDEME SE VĚNOVAT TĚMTO TÉMATŮM:

  • Jak kvásek krmit a jak se o něj starat, aby se mu dobře dařilo. Jak ho skladovat a uchovávat.

  • Jak si vyrobit "ZÁLOHU KVÁSKU" pro případ, že bychom delší dobu nemohli péct, pomocí níž si kvásek snadno během pár zamíchání (nakrmení) obnovíme a nastartujeme.

  • Jak si naplánovat pečení chleba tak, abychom to zvládli i během pracovního týdne.

  • Ukážeme si, jak poznat správně nakynutý kvásek, rozkvas a další fáze těsta.

  • Jak využít odložený kvásek (rady, tipy a recepty).

  • Uchovávání a skladování mouk a také upečeného pečiva

  • Ukážu vám všechny bezlepkové jednodruhové mouky, které mám doma (a je jich opravdu hodně). Popovídáme si o jejich vlastnostech a možnostech kombinování. V kurzu budeme používat většinou ty běžně dostupné.  

  • a mnoho dalšího


❤️ KURZ JE SESTAVEN TAK, ABY VÁS VYBAVIL VŠÍM, CO K PEČENÍ KVÁSKOVÉHO PEČIVA POTŘEBUJETE, ABYSTE NEMUSELI NIC DOHLEDÁVAT Z DALŠÍCH ZDROJŮ.


❤️ A KDO VLASTNĚ JSEM ? :-) 

Jmenuji se Veronika Vintrová a kváskování je mou velkou zálibou a vášní. Mám 2 děti a manžela, pro které moc ráda peču. Bohužel každý to doma máme se stravou jinak, proto jsem se musela naučit i kváskování bezlepkové. 

Začala jsem péct z bezlepkových průmyslových směsí. Později jsem pochopila, že tyto směsi nejsou pro moje citlivé zažívání to nejlepší. Začala jsem kombinovat směsi a jednodruhové mouky. Ale stále to nebylo "ono". Postupným zkoušením jsem dospěla k pečení z jednodruhových mouk. 

Své znalosti vám předávám formou živých skupinových nebo individuálních kurzů, kdy jezdím většinou k vám domů a také formou online výuky, do které se právě můžete přidat 🙂 

❤️ JAK BUDE KURZ PROBÍHAT? 

Do uzavřené Facebookové skupiny vám budu postupně vkládat videa a návody. Všechny recepty budou zpracované formou videí a fotografií. Pod každým příspěvkem a receptem se mě můžete ptát na to, co vám případně nebude jasné.

V kurzu budou i živá vysílání, kde vám budu odpovídat na otázky k aktuálním tématům a řešit s vámi vše, co budete potřebovat vědět a ujasnit si. 


❤️ CO SI TEDY SPOLU V KURZU PŘIPRAVÍME ?

  • CHLEBY PEČENÉ VE FORMĚ - dostanete ode mně 2 recepty (jeden bude i TOUSTOVÝ CHLÉB)
  • CHLEBY KYNUTÉ V OŠATCE - upečeme si chléb rýžový a čirokový
  • HAMBURGEROVÉ HOUSKY (PLETÝNKY NEBO BAGETKY), podle toho, co si z těsta vytvarujete. 
  • RECEPTY Z ODLOŽENÉHO KVÁSKU (možno upéct i klasicky s rozkvasem, pokud odložený kvásek nemáte, vše si vysvětlíme) - můžete si vybrat z receptů na slané makové krekry, semínkové suchary slané a sladké s medem, musli sušenky nebo výbornou bábovku.
  • ROHLÍKY, protože po těch jste se hodně ptali. Mám pro vás recept na rohlíky, které vydrží vláčné i následující dny a jsou výborné. 
  • KLASICKÝ PŘÍLOHOVÝ KNEDLÍK připravovaný v páře, o kterém dcera prohlásila, že takto si představuje dokonalý knedlík. 
  • LOUPÁČKY, VÁNOČKA NEBO KOLÁČKY, univerzální těsto, kde bude záležet jen na vás, co z něj vytvarujete. 
Pokud je to u jednotlivých receptů možné, uvádím i různé obměny (náhrada vajíčka, mléka apod.)


❤️ BONUSY KE KURZU:

  • CHLÉB DO FORMY Z EATFIT KVÁSKOVÉ SMĚSI (jsou to 4 jednodruhové mouky smíchané dohromady bez jiných přísad, řadím ji do jednodruhových směsí)  
  • NAPAŘOVANÝ CHLÉB S BEZLEPKOVÝM PIVEM - ukážu Vám jak na to a vysvětlím, proč je v některých případech vhodný. Prozradím, že je to ještě zdravější varianta chleba pro lidi s extrémě citlivým zažíváním nebo pro malé děti.
  • RYCHLÝ CHLÉB S KAŠTANOVOU MOUKOU - můj hodně oblíbený
  • a věřím, že zde přibudou ještě další recepty, které jsem slíbila (tyčinky a více nadýchaný toustový chléb :-))


❤️ POKUD STÁLE ZVAŽUJETE, ZDA SE PŘIHLÁSIT?

Měli byste vědět, že domácí kváskové pečivo je:

  • Mnohem zdravější a variabilnější - víme, co jsme tam dali a jaké mouky (můžeme si nakombinovat chutě, které nám vyhovují)
  • Stravitelnější - veškeré živiny jsou pro tělo před chystané 
  • Čerstvé - kváskový chléb vydrží i týden, protože je procesem kvašení přirozeně konzervovaný
  • Má nižší glykemický index - zasytí vás tedy na delší dobu, což podporuje hubnutí 
  • Mnohonásobně levnější než kupované (!!!)
  • Dostupné - není potřeba ho nikde shánět 
  • Udělá velkou radost nejen vám, ale i vaší rodině :-) 
  • Chléb je také krásný a hodnotný dárek pro vaše blízké. Můžeme ho i hezky ozdobit.¨

  • BUDEME MÍT I SOUTĚŽ, kterou vás chci podpořit a přimět k akci! 🙂







CENA KURZU V RÁMCI AKČNÍ LETNÍ NABÍDKY:

A) KURZ S INDIVIDUÁLNÍ PÉČÍ VE FACEBOOKOVÉ SKUPINĚ ZA 4000 KČ (STÁLÁ CENA 55OO) - zahrnuje variantu B, plus moji individuální podporu přes FB messenger nebo Whatsapp v době trvání kurzu a měsíc po jeho skončení a dvě 30 minutové video-konzultace se mnou.

B) KURZ VE FACEBOOKOVÉ SKUPINĚ ZA 2500 KČ (STÁLÁ CENA 4000 KČ) - moje živá podpora a rady v uzavřené facebookové skupině, kde budou probíhat postupné výukové lekce, video návody, fotografie a živá vysílání s možností položení dotazů. Na konci kurzu dostanete ke stažení i ebook.

C) SAMOSTUDIUM ZA 1000KČ (STÁLÁ CENA 1500 KČ) - po zakoupení získáte recepty s postupy ve formě ebooku. Tato varianta je bez mojí podpory. Bude doručen nejpozději 8.7.2024. 


POKUD KURZ ZAKOUPÍTE DO 1.7.2024 (včetně), získáte navíc jako SPECIÁLNÍ BONUS VIDEO-RECEPT NA CHLÉB Z RÝŽE A ČOČKY, ke kterému nepotřebujete ani kvásek. Tento recept mě zachraňuje při cestování, protože v zahraničí sehnat jednodruhové mouky je někdy téměř nemožné.



❤️ DŮLEŽITÉ:

  • Ke kurzu budete mít přístup rok po jeho skončení, takže pokud něco nestihnete, doděláte to v klidu později. 
  • Recepty a materiály budete mít k dispozici i v PDF formě k vytištění.



❤️ HODNOCENÍ ABSOLVENTŮ MINULÝCH KURZŮ

Moc se na vás těším uvnitř kurzu !!! 🌺

Pokud máte nějaké otázky, určitě mi napište nebo zavolejte.

Verča